Despre noi

Despre noi

Povestea PORTA BRAND B&M

Firma Porta Brand B&M s-a infiintat in anul 2005, cu scopul de a le aduce romanilor cele mai noi si calitative usi Porta Doors. Avand in stoc o gama variata, cca 40.000 de usi si tocuri, noi va punem la dispozitie dintre cele mai variate si moderne usi, cu diferite caracteristici, toate cu scopul de a servi cerintelor dumneavoastra.

Gama variata si moderna pe care o oferim clientilor nostri cuprinde atat usi de interior cat si usi de exterior, usi de intrare in apartament sau industriale, usi pentru birou, hotel, institutii publice si oricare alt tip de cladire.

Servicii și uși de calitate

Firma s-a extins intr-un mod rapid si constant, si astfel, a ajuns sa fie cel mai important distribuitor al usilor Porta Doors din Romania si cel mai activ partener pe piata din Sud Estul Europei. Succesul se datoreaza in primul rand serviciilor de calitate care vin intr-o completare perfecta cu produsele fabricate cu o tehnologie unica pe scara europeana, produse cu un design modern si functional.

Totodata, suntem recunoscuti pentru angajatii care stau la dispozitia clientilor nostri, dedicati oricarei solicitari. Specialistii nostri asigura consiliere si suport in alegerea usilor si utilizarea acestora, precum si solutii tehnice pentru montarea usilor alese de client. Impreuna suntem o echipa dinamica, pragmatica si mereu atenta la cerintele si nevoile clientilor/partenerilor.

Ne respectăm clienții

Punem mereu pe primul loc clientii, asa ca obiectivul nostru profesional este acela de a colabora pe termen lung cu toti clientii nostri, colaborarea bazandu-se pe incredere si seriozitate. Ne mandrim ca suntem responsabili si profesionisti, capabili sa raspundem celor mai exigente si inalte standarde. Asa ca, sa nu uitam ca pentru o lucrare finita excelenta, este nevoie de o colaborare compatibila cu cerintele venite din partea ambelor parti dar si cu o oferta de servicii de calitate din partea noastra.

Valorile care stau la baza firmei noastre sunt dintre cele mai importante atunci cand vine vorba de o afacere prospera si de succes. Pentru ca nu putem sa nu ne facem remarcati pe piata decat cu profesionalism, perseverenta, seriozitate si implicare, clientii nostri actuali sunt dovada ca facem din orice colaborare un adevarat succes pentru ambele parti. Ne punem mereu amprenta pe clanta de la usa ta si lasam in urma o lucrare profesionista fara cusur, cu toate acestea la un pret atractiv.

Depozitul nostru

Compania noastra are un depozit situat pe linia de centura a capitalei in apropierea comunei Stefanesti, la 10 minute de mers de intersectia de la Doamna Ghica. In plus, pentru ca vrem sa fim mai aproape de fiecare client, indiferent de zona in care se afla, usi-porta.ro cauta distribuitori Usi Porta Doors (revanzatori) in Brasov, Sibiu, Ploiesti, Suceava, Craiova, Iasi, Oradea etc.

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne și te vom ajuta!