Informații utile

ETAPE

Realizate opțional CONTRA COST de echipa noastră de montaj sau în regie proprie.

01.
Vizita de masuratori si consiliere

02.
Demontare usi vechi

03.
Pregatire goluri usi

04 (I)
Montare usi noi

04 (II)
Intretinere usi

A.
Vizita de masuratori nu implica simpla masurare a golurilor de zid, ci si consilierea clientului in vederea stabilirii produselor potrivite, a ajustarilor necesare, a imbinarilor intre pardoseli, etc. Produsele Porta Doors au dimensiuni standard, iar in cadrul acestei etape se va stabili cel mai apropiat standard fata de dimensiunile existente..

B.
Beneficiarul/ imputernicitul acestuia, se obliga sa fie prezent in locatie, la data si ora stabilite pentru toate etapele enumerate mai sus.

Condițiile de siguranță.

Accesul in locatie trebuie asigurat in conditii de siguranta (fara schele, scari improvizate, etc.).

Vizita de măsurători.

Vizita de masuratori are ca scop stabilirea celui mai apropiat standard fata de dimensiunile existente (usile au dimensiuni standard). Pentru montaj, clientul trebuie sa se asigure ca sunt respectate golurile de zid indicate in nota de comanda.

Verticalitatea.

Trebuie respectata verticalitatea si planeitatea cadrelor (pereti/podea). O podea stramba va duce la existenta unui spatiu inegal sub usa. Un zid care nu este perfect plan si vertical va face ca in spatele pervazului sa existe un spatiu inestetic.

Tipul de deschidere.

Un aspect important este stabilirea corecta a deschiderii usilor Porta Doors.  Stabilirea sensului de deschidere se face privind din interiorul camerei  sau din exteriorul camerei pentru usile cu deschidere in exterior. Daca balamalele usii sunt in partea stanga si folosesc mana stanga pentru a o deschide – aceasta este deschidere stanga.   Identic,  daca balamalele usii sunt in partea dreapta si folosesc mana dreapta pentru a o deschide – aceasta este deschidere dreapta.

Montajul ușilor.

Usile de interior se vor monta numai in incaperi proprii exploatarii, umiditate maxima de 65% si temperatura minima de +15°C.

Montajul usilor se recomanda a fi facut dupa terminarea lucrarilor de parchetare. In caz contrar, beneficiarul isi asuma responsabilitatea pentru urmarile montajului.

!!!!!!!!
In cazul in care nu exista lift/este defect/lipsa curent, pentru urcatul usilor pe scari se percepe o taxa suplimentara pentru fiecare etaj.