PRODUSE INGRIJIRE USI PORTA DOORS

Utilizarea regulată a soluțiilor speciale asigură întreținerea ușii curate și în formă perfectă, garantând cel mai înalt nivel de satisfacție în utilizare. Se recomandă utilizarea regulată la fi ecare 2-3 săptămâni, mai des în cazul murdăriei intense, și întreținerea intermediară prin ștergerea ușii cu o cârpă moale și uscată, fără a folosi niciun produs de curățare.

Ce include?

PORTA Door Cleaner – soluție pentru curățarea suprafeței ușii. Pregătire pentru curățarea temeinică a tuturor tipurilor de suprafețe ale ușilor. Nu modifi ca gradul de luciu. Îndepărtează urmele de grăsime, autocolante, ceară, pixuri, creioane, markere, cremă de pantofi , nicotină etc. Funcționează antistatic.

PORTA Door Refresher – soluție pentru împrospătarea și regenerarea suprafeței ușii. Preparat pentru împrospătarea și regenerarea tuturor tipurilor de suprafețe de uși din lemn natural, furnir, scânduri, uși lăcuite moderne și stilizate. Îndepărtează petele de nicotină și alcool. Reîmprospătează culoarea și redă aspectul original al suprafeței ușii. Nu utilizați pe suprafețele ușilor cu luciu ridicat, cerate sau cu peliculă pe bază de ulei. Fără ceară și silicon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *